Forma i typ
Książki
(4)
E-booki
(1)
IBUK Libra
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Wypożyczalnia
(4)
Autor
Kopeć Krystyna
(2)
Centrum Doskonalenia Nauczycieli im Władysława Spasowskiego Oddział w Poznaniu
(1)
Obrębowski Andrzej
(1)
Ozimek Edward
(1)
Superczyńska Ewa
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(2)
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Żywność
(4)
Technologia żywności
(3)
Odżywianie
(2)
Technika
(2)
Wychowanie techniczne
(2)
Biotechnologia
(1)
Choroby cywilizacyjne
(1)
Gastronomia
(1)
Kucharstwo
(1)
Patologia społeczna
(1)
Szkolnictwo zawodowe
(1)
Środowisko człowieka
(1)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 26715, 26557 (2 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 16100 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Książka pomocnicza dla nauczycieli przedmiotu technika, realizujących zagadnienia żywności i żywienia w szkole podstawowej. - Bibliogr. s. 145-[146]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 22968 (1 egz.)
E-book
W koszyku
Dostęp do treści elektronicznej wymaga posiadania kodu PIN. Po odbiór kodu PIN zapraszamy do biblioteki.
Ta pozycja jest dostępna przez Internet. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej